Rakkaudella Sinuun

on vuodesta 2010 alkaen tarjonnut monipuolista kuvausta arkeen ja juhlaan. Päämajamme sijaitsee Helsingin Viikinmäessä, mutta liikumme myös muualle suomeen pyydettäessä.

Miksi juuri valokuvaus?

Koko ikäni on kamera kiehtonut minua. Alle polven korkuisena muistan isän usein kaivaneen kaapista Canonin järjestelmäkameran irto salamineen ja pyöritellen siinä olevia nappuloita ennen kuvan ottamista. Tämä näky on piirtynyt syvälle omalle kovalevylleni. Ja taisipa jonkinlainen päätös kuvaajan työstä syntyä noina hetkinä. Kun kasvoin isommaksi sain alkaa itsenäisesti tutustumaan kameraan ja sen toimintoihin. Ei kerennyt kulua montaa vuotta, kun otin jo mielelläni kuvia (lapsen silmin) juhlissa ja pihapiirissä. Ennen varsinaista ensimmäistä omaa järjestelmäkameraa kuvasin paljon pokkareilla. Olin tunnettu kavereiden-ja suvun keskuudessa siitä, että halusin luoda muistoja kaikille erilaisista tilaisuuksista. Monta vuotta meni kuvatessa omaksi iloksi, mutta 2010 rohkaistuin ja aloin kokeilla siipiäni kuvaajana. Jätin tuolloisen vakityöni hoitajana ja siirryin ns. uuteen kiehtovaan, valojen ja varjojen maailmaan. Siitä lähtien olen ollut onnekas saadessani tehdä rakastamaani työtä niin henkilö-kuin juhlakuvauksen saralla.

Kuvaajana koen olevani edelleen se sama innokas lapsi, joka ihannoi sitä miten isä aikoinaan otti kameran käteensä ja sai aikaan ihania kuvia perhealbumeihimme. Olen myös lempeä, sosiaalinen ja idearikas. Ohjaan kuvattavaa mikäli näen siihen tarvetta. Uskallan myös myöntää olevani keskeneräinen. En edes halua olla "valmis" kuvaaja, joka päivästä toiseen tekee rutinoidusti työnsä. Palava halu ja into oppia ja kokeilla koko ajan uutta pitää itseni virkeänä ja innostuneena jokaista asiakasta varten. Rakastan työtäni, ja muistojen tallentamista asiakkailleni.


Kids Box-puuhanurkkaus, mikä se on?

Vuosina 2011-2017 olemme tarjonneet myös perheen pienimmille KIDS BOX - lapsiparkkia valvojineen erilaisiin juhliin. Tällä hetkellä KB-lapsiparkkia uudistetaan, ja se on tauolla vuoden 2018. Kids Box-lapsiparkin varauskalenterin on tarkoitus avautua jälleen vuodenvaihteessa 2018/2019, mutta tästä lisää lähempänä..

Mistä Kids Box on saanut alkunsa?

Kids Box-lapsiparkki on saanut alkunsa keväällä 2011. Aiemmin hää- ja juhlasuunnittelijan työtä tehneenä laitoin merkille monen asiakkaani kysyvän samaa kysymystä: "Kutsuako lapset juhliin, vai ei?" Moni asiakas halusi juhlapäivänsä olevan kaikille vieraille täydellinen, ja jäivät pohtimaan lasten jaksamista juhlavieraina. Heillekin haluttiin tarjota virikkeitä. Usein päädyttiin ratkaisuun, jossa lapset saivat tulla juhliin ja heille tehtiin oma pöytä virikkeineen. Tätä taidetaan tehdä nykyään yhä useammissa juhlissa- mikä on hienoa!

Koska olen aina tullut lasten kanssa hyvin toimeen, oli tästä helppo ammentaa idea Kids Box-lapsiparkkiin. Lapsiparkin idea on antaa vanhemmille juhlien aikana 4-6 tunniksi ns "vapaat kädet" esim. syödä rauhassa, seurustella ystäviensä kanssa samalla kun lapset ovat valvotusti puuhastelemassa toisessa huoneessa ammattilaisen ohjauksessa.

Toistaiseksi Suomessa ainoa lajiaan oleva Kids Box on vuodesta 2012 lähtien ollut koko maan laajuinen palvelu.Näiden ajatusten siivittämänä syntyi vuonna 2010 Rakkaudella Sinuun.

-Samira